Det är i Almedalen som alla smälter in

Nu har jag äntligen lyckats komma åt en dator. Fick abstinens första dagarna här på Gotland och almedalen men när man väl har insett att man inte kan kolla facebook, twitter, mail och bloggen – ja då började ett lugn infinna sig.

Det som har varit kanske det mest fascinerande under denna almedalsvecka är nog det faktum att man kan gå bland alla människor, prata med kompisar och inte upptäcka att man precis har passerat Beatrice Ask eller Lars Leijonborg. Här i Almedalen i Visby verkar alla smälta in. De senaste kvällarna har jag suttit och pratat och haft det trevligt vid en lounge/bar längs med strandvägen i Visby. Hade det inte varit för mindre diskreta säpo-vakter så hade man nog inte riktigt uppmärksammat att det satt några partitoppar och ministrar ett par bord längre bort. Även Moneybrothers kom dit och imponerades säkerligen av de charmiga och servicevänliga bartendern. Inte bara jag som ville njuta av utsikten över stranden och solnedgången. Som sagt, här i Almedalen smälter alla in. Alla tycks hamna på ungefär samma nivå. Ministrar, partiledare, valarbetare, väljare, pr-människor och journalister. Alla springer omkring som yra höns för att hitta till seminarierna, minglen och debatterna de har tänkt gå på.

Imorgon börjar min semester. Då ska jag lämna Gotland och Almedalsveckan som ändå närmar sig sitt slut. Skriver ett mer sammanfattningsvis inlägg om almedalsveckan imorgon. Nu är det dags att cykla in till Visby och almedalen.

Intressant?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s