Laddar batterierna inför det som komma skall

Det är när jag gör ingenting som idéerna kommer. Efter att ha varit ledig och egentligen inte gjort någonting (om man nu kan säga att fikapauser, läsa böcker, umgås med släkten och åka ut i skärgården är att inte göra något) i flera dagar – ja då börjar det klia i kroppen. Inte bara av alla myggbett men framför allt av viljan till att sätta igång igen. Engagemanget finns alltid inom mig men det är när jag har fått ladda batterierna som jag knappt kan sitta still utan bara vill göra allt på en gång. Skapa kampanjplaner, engagera människor, skriva debattartiklar osv.

Det börjar liksom klia i kroppen nu, vilket har resulterat i lite funderingar och tankar kring både hur man ska kunna samla in mer pengar till den misshandlade ryska journalisten Michail Beketov samt hur man ska uppmärksamma situationen i Belarus. Dock får nog alla mina tankar och planer kring detta stanna på papper ett tag till. Just nu gäller det att vila och ladda batterierna inför äventyret som börjar nästa vecka då jag ska arbeta som språkreseledare i Oxford.

Därför var det alldeles underbart att åka ut med båten tidigare idag och dricka kaffe. Brorsan badade. Vi andra njöt av utsikten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s