Sol, sommar och funderingar

Vattnet är alldeles stilla här i Oskarshamn. Solen skiner och det är mysigt att vara i sommarstugan. Det verkligen känns att det är sommar. Lite extra mysigt är det att brorsan sitter och spelar gitarr samtidigt som man hör hur en liten motorbåt åker förbi.

Väldigt mycket har hänt de senaste månaderna. Inspirationen till att hålla min mer politiska blogg igång, som du hittar här, försvann och har fortfarande inte kommit tillbaka. Ibland stannar liksom livet upp och man blir nästan tvungen att reflektera och fundera. Dock finns fortfarande glädjen kvar i att skriva av mig. Jag tycker om att skriva och att dela med mig av mina tankar till mina vänner och till dig som vill läsa. Kanske kan det som jag får uppleva hjälpa eller inspirera någon annan.

Solen skiner och denna sommar känns nästan fullbokad. Jag åker om mindre än en vecka till England för att jobba. Om lite mer än en månad åker jag tillbaka till England för att delta i en härlig  ”reunion” med mina Peace Studies kompisar från universitetstiden. Här, på denna blogg, tänker jag dela med mig av mina upplevelser, tankar och min vardag. Livet kanske stannar upp ibland men man måste ändå fortsätta leva.


Bild från igår när vi var ute med båten i Oskarshamns skärgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s