Ciao un salute dai Italia

Milano är som en gryta. Över 30 grader varmt och luften står stilla. Inget svalkande hav i närheten, bara en massa avgaser. Ändå så ska jag inte klaga (jag är ju bara inte van vid denna värme!) för hemma verkar det vara riktigt ruskigt höstväder.

Italien är underbart, i alla fall om man pratar om mat. Hade jag bott i det här landet så hade jag definitivt kunnat bli kaffeberoende. Kaffet här är ju så fantastiskt gott, det smakar precis så som kaffe ska smaka. Sedan är ju glassen gudomlig som bara smälter i munnen. I den här värmen så blir ju glass lite extra gott också. Ikväll ska vi äta italiensk pizza… Mums!

Däremot skulle jag inte vilja äga en bil i det här landet. Vi sitter på syrrans balkong, med utsikt över en gata där italienarna parkerar sina bilar, och ser med förskräckelse hur de gör när de parkerar. För att skapa lite större lucka, då kör de in i bilen framför för att sen backa och köra in i bilen bakom. På så vis har ytan blivit lite större och de får därmed plats med sin bil. Att de sen har bucklat inte bara sin egen utan även andras bilar – ja det verkar de inte bry sig om.

Dags att skriva lite vykort, arriverderci!

20110912-161816.jpg

20110912-161828.jpg

20110912-161841.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s