Forza Ferrari

Det var häftigt igår. Milano, Monza och Italien var rött igår. Rött – färgen för Ferrari. Redan klockan 9 på morgonen kunde man se folk klädda i rött – inklusive mig och pappa. Två amerikanare högg tag i oss, just för att vi såg ut som att vi skulle på formel 1, för att fråga om vi visste hur man tar sig till banan. Det här med skyltning eller att det finns folk att fråga och som kan engelska är inte riktigt något som man kan förvänta sig i Italien. Istället gäller det bara att följa den röda strömmen… Det vill säga folk i röda Ferrari t-shirts.

Halv elva hann klockan bli innan vi väl lyckats ta oss till banan. Det är när man är på sådana här saker som man verkligen förstår hur liten man är – för man känner sig som en liten (röd) myra i en myrstack. Så mycket folk!

Det var nästan för varmt för att gå på formel 1. Solen strålade och det var 30-32 grader varmt. Hade man inte keps så fick man solsting för någon skugga fanns det inte. Vi hade bra platser. Webbers bil gick sönder i närheten av oss, hela läktaren hamnade nästan i rökmolnet. Kul att se att det är alla åldrar som går på formel 1. Men ett måste är hörselskydd!

Vinnaren var Vettel. Han ledde tidigt i loppet och ingen kunde hota honom. Och efter att Button kört om Alonso så viftade publiken inte lika ivrigt med sina Ferrari flaggor.

Lägger upp bilder från själva banan när jag är tillbaka i Sverige.

20110912-160624.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s