Susannes insamlingsbössa

Idag, på fredsdagen, så lanserar jag insamlingen Susannes insamlingsbössa för världens barn. Jag har idag anmält mig till Tjejvasan och jag kommer att åka skidor den 25 februari 2012 till förmån för världens barn. Vill ni stötta och peppa mig, gör det genom att skänka en slant till världens barn. Vore det inte toppen, att när jag går i mål i Mora, så har vi tillsammans hjälpt väldens barn? Varje liten slant räknas!

Ta fram din mobiltelefon och SMS:a texten KÄMPA SUSANNE till 72 900. Du skänker då 50kr till UNICEF och gör världen lite bättre för världens barn.

Sist jag åkte längdskidor gick jag på lågstadiet. En anledningen till varför jag ställer mig på ett par skidor igen är för att jag ska åka för världens barn. Barn runt om i världen kämpar för överlevnad, för att få gå i skolan och för en bättre framtid – det minsta jag kan göra är att åka Tjejvasan för att samla in pengar till UNICEF och världens barn. Varje liten slant räknas. Stöd insamlingen ”Susannes insamlingsbössa” redan idag.

Läs mer om insamligen på http://unicef.se/egna-insamlingar/susanne


2 tankar på “Susannes insamlingsbössa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s